UW FEEST DJ

 

UWFEESTDJ

 

Brengt jouw feest tot een hogere klasse.
Verwacht u aan een leuke mix van alle genres op maat en aan uw verwachtingen.
Een wervelwind van de 70’s/80’s/90’s tot de hedendaagse tijd. Van de zotste carnaval/ambiance & aprés-ski muziek, tot de beste rock en swing muziek. Zelfs voor stevige retro house muziek is geen probleem.

AANPAK

Een vaste prijsafspraak op voorhand en duidelijke overeenkomst!

Duurt uw feest langer dan voorzien. Geen probleem wij draaien verder zonder meerprijs.

Wij rekenen geen extra toeslag op kilometers.

Indien jullie dit wensen is een voorafgaand gesprek mogelijk.

Extra

  • Wij geven een vrijblijvende offerte. Mails worden vrijwel direct beantwoord .
  • U kan me apart boeken als deejay voor een hele avond of een (paar) uur. Dit ofwel met een bestaande installatie van de zaal (of door de klant te voorzien), of we hebben ook als mogelijkheid eigen materiaal (muziek + lichtinstallatie) te voorzien. Prijs is dan te bespreken, afhankelijk van de zaal waar het evenement gebeurt.
  • Indien het materiaal wordt voorzien door de klant zelf, wordt dit best op voorhand besproken met ons wat er nodig is.
  • Live zang – installatie voor het begeleiden van artiesten en bands? De prijs wordt hier op maat gemaakt volledig afhankelijk van wat de benodigdheden zijn.
  • Om de Dj, en eventueel de discobar op de gewenste datum vast te leggen, vragen wij een voorschot. Zo ben je zeker dat we aanwezig zijn op u feest, en omgekeerd. Pas als het voorschot op onze rekening staat bent u zeker van de Dj en materiaal. U krijgt hiervan uiteraard een bevestiging per mail. Het resterende bedrag dient op de dag zelf contant betaald worden of tenminste 7 dagen voor de desbetreffende dag of periode.
  • De mails, overige schriftelijke communicatie en het gestorte voorschot of volledige betaling gelden als contract en akkoord voor offerte en ingang van het feest, evenement.
  • Het geboekte feest kan na akkoord worden afgezegd indien dit niet doorgaat door bijvoorbeeld overmacht, andere zaken… Dit gebeurt best per email en bijkomend ook telefonisch. Bij afzegging wordt het voorschot niet terugbetaald, deze dekken de administratiekosten.
  • De deejay is steeds aanwezig vanaf 21u. Indien u deze vroeger aanwezig wil hebben, bijvoorbeeld tijdens de receptie, kan dit gevraagd worden. We rekenen steeds een kleine toeslag hiervoor (dit wordt besproken in de offerte).